⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Пушкар Антоніни Григорівни (пенсіонерки по інвалідності, відповідно до Пенсійного посвідчення серії ААМ №109775, виданого Пенсійним фондом України від 28.12.2022 року, №3019115505, термін дії: 31.12.2023) (додається) почалася із моменту, коли брала гроші на ремонт квартири. 

Я завжди все вчасно виплачувала, але після того, як завагітніла, почала оформлювати додаткові кредити, так як часто знаходилась в лікарні. Була надія на декретні, за допомогою яких я би закрила всі борги, але замість обіцяної виплати за 3 місяці до родів, я отримала декретні лише після родів. Було багато хвилювань під час вагітності, пологи були важкими, що теж потребувало багато грошей.  Отак я, інвалід 3 групи, працюючи на півтори ставки, бажаючи трохи поліпшити умови існування, опинилася в страшній борговій ямі. Враховуючи ситуацію в країні, я наразі повністю не можу оплачувати кредити, а відсотки зростають кожен день.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 544 007.69 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116229076