⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Складній матеріальній, зокрема кредитній ситуації, яка склалася у мене на сьогоднішній день, та моїй неплатоспроможності передували тяжкі сімейні обставини.

Насамперед хочу повідомити, що я – одинока мати, сама виховую неповнолітню дитину. Так склалося, що неочікувано, на жаль, батько дитини не визнав свого батьківства, не платить аліментів та допомоги від держави я не отримую.

Перший кредит я взяла перед пологами на ремонт у дитячій кімнаті та придбання необхідних для дитини меблів і речей, це було у 2007 році, його я успішно закрила. Спочатку якось вдавалося впоратися, проте ланцюг негативних подій вніс свої корективи у моє життя.

Як тільки я народила дитину, тяжко захворів мій батько, як результат його хвороб – декілька операцій, ампутація кінцівки, інвалідність, згодом – діабетична кома і його смерть у 2012 році, що у своїй сукупності, зрозуміло, вимагало значних коштів.

Через рік, у 2013 році, сталася нова біда, моя мама хворіла, лікувалася, одного разу втратила свідомість, після чого ми дізналися про страшний діагноз і термінову необхідність оперативного втручання. Операцію на серці треба було робити негайно, виключно у Києві, час йшов на дні, необхідно було за лічені години зібрати суму, яка на той час становила приблизно 8 000 доларів.

Родичів, які могли б допомогти, в мене немає, є лише молодший брат, який на той момент не мав постійної роботи, жив окремо у Києві і сам ледве зводив кінці з кінцями. Позичити достатню суму також ніде не вдалося, тому я знову змушена була звернутися до банків. Позики, які на той час відповідно до мого доходу та соціального становища вони могли мені надати, не вистачало.

Я віддала все, що можна було до ломбарду та звернулася по позики до деяких мікрофінансових організацій. Маму прооперували, мені вдалося врятувати їй життя, проте звісно ж вона змушена постійно лікуватись та вживати життєво необхідні ліки, що також в свою чергу вимагає значних матеріальних витрат. Разом з тим треба було постійно сплачувати кредитні зобов’язання.

Я так старалася зберегти позитивну кредитну історію і дуже боялася мати справу з колекторами, що брала на себе весь час нові кредитні зобов’язання, перекредитовувалася у інших банках та МФО, підписувала договори реструктуризації, відчайдушно сподіваючись, що скоро цьому настане кінець і я обов’язково впораюсь. Проте, на жаль, не вдалося.

Восени 2020 року все по-тихеньку почало вирівнюватися, аж як я захворіла на коронавірус, більше 2-х місяців була на лікарняному, мені затримували виплату лікарняних коштів, і невеликі суми МФО, які до цього мені вдавалося хоч якось сплачувати, обросли величезними відсотками, штрафам і пеньою.

Тоді я остаточно зрозуміла, що вичерпала весь свій ресурс, всі мої доходи вилітали у прірву і витрачались лише на сплату пені, а борги все одно росли.

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/101163071