⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Захарової Людмили Володимирівни (пенсіонерки за віком відповідно Пенсійного посвідчення до серія ААЛ №850128, видано Пенсійним фондом України від 04.08.2021 року, термін дії: довічно) (додається) почалася ще дуже давно. Ми з моїм молодшим сином залишилися вдвох, який має багато проблем із здоров’ям . Після служби в армії, де захворів спочатку на пневмонію, далі був плеврит, після чого додалися хвороби і наше життя перетворилося на постійні виклики лікарів та реанімаці. Це все потребувало постійних додаткових коштів. Все це скінчилось для сина ще й додатковою хворобою ̶ псоріазом. У зв’язку з цим, мій син не працює вже багато років і не отримує ніяких додаткових коштів, жили удвох на мою зарплатню.

У 2019 році ми з сином почали думати, як нам можна ще хоч трохи заробляти і прийшли до висновку, що він зможе заробляти тільки за допомогою комп’ютера, виконуючи роботу фрілансера. Для цього довелося взяти перші кредити, щоб купити потужніший комп’ютер. Я залишилася на ставці доцента на роботі в університеті, де я працювала більше 28 років. Я відпрацювала перше півріччя і дійсно отримувала заробітну плату у повному обсязі, але потім скоротили штат й відповідно зменшили мою заробітню плату. Стало дуже важко в фінансовому плані, ми ледь виживали на ці гроші, а треба було ще й виплачувати хоча б відсотки по мікрокредитам, бо всю суму виплатити не могли, а треба були кошти ще й на ліки сину та на оплату мого навчання. Я вступила на магістратуру, щоб у майбутньому легше знайти собі роботу вихователя ЗДО.

Грошей не вистачало на все необхідне, а борги все росли. Я побачила пропозицію взяти кредит під малі відсотки і на три-чотири роки, подумала, що це може допоможе мені вирішити всі проблеми з боргами. Після розмови з менеджером, мені надіслали реквізити своєї організації, щоб я сплатила страховку, потім за перший місяць оплату, далі за другий місяць і т.д. Згодом я вже зрозуміла, що це аферисти. Таким чином, я потрапила ще в більшу халепу, ніж було до того. 

Враховуючи ситуацію в країні, я наразі повністю не можу оплачувати кредити, а відсотки зростають кожен день. Я зараз вимушено перебуваю в іншій країні, втративши свою домівку. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 819 107.98 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116064223