⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Корінного Сергія Григоровича, розпочалася п’ять років тому, коли я вирішив допомогти своєму другові у відкритті власної справи.  Він попросив позичити йому велику суму грошей і пообіцяв, що обов’язково поверне. Подумавши та врахувавши, що я проживаю один, власної сім’ї не маю, я пішов у кілька банків  і оформив кредити. Йшов час, відсотки наростали, а грошей мені ніхто не повертав. Тому, щоб частково закрити попередні кредити, я звернувся до мікрофінансових організацій.  

Закривши частково кредити у банках закінчувався пільговий період у різних мікрофінансових організаціях, і мені починали дзвонити співробітники компаній, потім колектори і досить грубо зі мною розмовляти. Під цим тиском я перекредитовувався, дещо закривав, а по інших компаніях виплачував відсотки. Коли я намагався домовитися про зниження відсотків для закриття кредиту мені відмовляли і обвинувачували, в тому, що я брав кредит і не міг його сплачувати. 

Я постійно боровся, оплачував позики протягом років, але їх кількість не зменшувалася. Однак наразі моє фінансове становище в рази гірше, тому не маю змоги виконувати зобов’язання. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 350 620.24 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116042767