⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Калашнікова Євгена Володимировича розпочалася, коли захворіла моя мама. Вже на першому етапі стало зрозуміло, що своїми силами я не впораюсь. Рахунки були занадто великими, в мене просто не вистачало грошей. Відтермінувати початок лікування ще на 6-7 місяців я не міг. Тож доводилось звертатися до приватних клінік. Друзі допомогли в межах своїх можливостей, а далі прийшлося звертатися в банк за позикою. Маючи на той час постійну роботу, я розрахував, що зможу сплачувати щомісячні платежі. Через рік я потрапив в ДТП. Враховуючи, що авто було складовою моєї роботи, я мав шукати можливість швидко відремонтувати його. Тож мені знову прийшлося звертатися в банк за позикою.

Я намагався вчасно сплачувати всі платежі, щоб не накопичувати заборгованість та не потрапити в «чорний список» фінансових установ. Але коштів не вистачало і, маючи аргументовані сподівання на збільшення доходів, я оформив додатковий кредит, який мав тимчасово підтримати мене «на плаву». Критичною та непрогнозованою подією для мене стала пандемія, за якої значною мірою впали мої доходи, і втрата в 2021 році постійної роботи та згодом війна. Це остаточно підірвало мої можливості сплачувати банкам обов’язкові платежі.

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 218,141.93 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115541478