⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Гапченка Ігоря Вікторовича, розпочалася два роки тому, коли я змінював місце роботи, і кілька місяців треба було сидіти без коштів.  

Згодом, я  влаштувався на роботу, де заробітна плата виплачувалась раз в три місяці, тому коштів знову весь час бракувало. І я знову почав звертатися до мікрофінансових організацій, щоб закривати свої базові потреби. Так як я не мав достатньо коштів, щоб повністю закривати кредити, то під тиском співробітників фінансових організацій я перекредитовувався. Коли я намагався домовитися про зниження відсотків для закриття кредиту, мені постійно відмовляли і обвинувачували, в тому, що я брав кредит і не міг його сплачувати. 

Я постійно боровся, намагався оплачувати позики протягом років, але їх кількість не зменшувалася. Однак наразі я не маю змоги виконувати зобов’язання. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 570 300.47 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115709475