⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Рудусь Катерини Ярославівни (члена багатодітної родини, відповідно до Посвідчення, серії БС №123868, видане Управлінням соціального захисту населення Рожищенської районної державної адміністрації від 13.09.2016) (додається), почалася з того часу, як чоловік потрапив у СІЗО. Через це виникли великі фінансові труднощі, я залишилася без фінансової підтримки. Моєї зарплатні не вистачало на утримання трьох дітей та допомогу йому.

Тому взяла кредит, в надії, що зможу закрити у термін. Однак погасити борг одразу не змогла, оформила ще один кредит, щоб продовжити попередній. Моє життя перетворилося на пекло, тому що я була змушена витрачати усі кошти на сплату відсотків по кредитах. Діти дивилися на мене і не розуміли, що зі мною не так. Я стала неспокійною, тому що розуміла, що не можу впоратися сама в цій ситуації.

Коли чоловіка звільнили з СІЗО, він повернувся до служби у армію та на відріз відмовився мені допомогти у цій вкрай складній ситуації. Свекри, як і чоловік, зі мною припинили спілкування. Також повідомили мене, що якщо не вирішу це питання, то випишуть з будинку. Зі мною перестали спілкуватися рідні та близькі мені люди.Кредитори телефонували постійно як до мене так і до мого оточення. Навіть були такі дзвінки до сусідів, що начебто я взяла кредит на лікування їм та вимагали у них негайної оплати. Заробітної плати,щоб сплатити по кредитам не вистачає.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2022 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 473 453.97 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115267847