⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Філіпчука Ігоря Івановича (особи з інвалідністю 3 групи відповідно до Пенсійного посвідчення серії ААЛ № 445619, виданого ПФУ від 31.12.2021 року (додається)), почалась, коли оформив договір іпотеки на квартиру. Деякий час через те що мав достатній дохід, вносив платежі вчасно. Однак після отримання трудового каліцтва через нещасний випадок на роботі, втратив можливість працювати, почали з’являтися прострочення.Щомісячно маю необхідність фінансово допомагати батькам, утримувати сім’ю, а також витрачати гроші на власне лікування, на погашення кредиту коштів катастрофічно не вистачало.

З початком війни матеріальний стан значно погіршився, з доходу наразі маю лише пенсію та страхові виплати за трудовим каліцтвом, заборгованість за кредитами лише зростає.Почали турбувати колектори, з вимогами повернути кошти, погрожують, здійнюють психологічний пресинг та мене та рідних.Останнім часом перебуваю у стані постійного стресу та відчаю.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 500 438.5 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115486076