⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Блащук Дарини Вячеславівни (посвідчення багатодітної сім’ї серії БС № 413677, видане Луцькою міською радою Департаментом соціальної політики від 23.11.2022 року (додається)), розпочалася коли я взяла кредитну карту у банку, щоб покривати базові потреби. Однак, користувалася вкрай рідко, але інколи затримували заробітну плату, то використовувала кредитні кошти. 

У 2022 році я перебувала в декретній відпустці, а чоловік не мав стабільного доходу, тому довелося звернутися до мікрофінансових організацій, щоб хоч якимось чином забезпечувати нормальне життя своїм дітям. Згодом ситуація стала погіршуватися, чоловік не мав роботи, я постійно шукала додатковий дохід, але і тих коштів не вистачало на забезпечення потреб сім’ї та погашення заборгованості.  Тому знову звернулися за послугами до фінансових організацій.

Я всіма силами намагалася погашати вже наявні кредити, однак наразі із моїм фінансовим становищем це неможливо і заборгованість лише зростає. Ті кошти, що в мене з’являються вистачає лише на їжу. Я морально виснажена від безкінечної гонитви та постійних боргів. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше  139 611.60 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115267845