⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Мойсеєнко Ольги Іванівни, почалася з того, що мені  подзвонили з банку й запропонували  взяти кредит з малими відсотками. Ми на той час знімали теж квартиру, я працювала офіційно, чоловік тимчасово не працював, тому вирішити взяти кредит на побутові потреби. Сподівалися, що все вчасно виплатимо. Нам  запропонували перекредитування.

Я тоді ще додатково вимушено оформила кредити в інших банках, аби погасити відсотки. Я офіційно працювала до війни, ми ще потроху скільки могли платили, зараз в  мене такої змоги не має, бо я ніде не працюю. Я себе  дуже погано почуваю, бо  майже уся  заробітна плата йшла на оплачування кредиту, а нам ще потрібно було платити за житло й хоча б їсти щось.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 238 563.48 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115030751