⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Недзельської Світлани Дмитрівни, почалась з того, що мій чоловік потрапив у лікарню, йому необхідно було зробити дві дорогі операції на серце, тому ми всією сім’єю намагались знайти кошти.

Через якийсь час, моя мати померла і треба була певна сума на похорони, так як робота в мене в той час була не стабільна, коштів не вистачало. Колектори почали надзвонювати всім моїм рідним, особливо чоловіку, через що у нас з’явились скандали і чоловік сказав вирішувати свої проблеми самостійно. На той момент коштів у мене не вистачало навіть на базові потреби.Згодом цього всього аду не витримало і моє серце, я отримала мікроінсульт і на моє лікування треба чимала сума грошей.Я втратила роботу, моєї пенсії не вистачає ні на що, особливо з початком війни на території України, я взагалі вже не знаю що робити.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2022 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 219 310.65 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114833805