⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Кремізіона Івана Олександровича, почалася з того, що спочатку брав кредити на оренду квартири та свої побутові витрати, потім сам не зрозумів як потрапив у цю боргову яму. Перший кредит взяв десь восени, але відсотки буди дуже великі й я не зміг погашати борги повністю. З першим кредитом було все добре, було нормальне почуття, ходив на роботу, жив нормально, але далі стало дуже складно виплачувати всі відсотки. 

Кредитори навіть не хочуть нічого слухати, вимагають кошти, звонять родичам. Я також не можу нормально працювати на роботі, тому що на день по 100 дзвінків, що  відволікає від роботи і давить морально. Це дуже вплинуло на мене і я став навіть закритий від всіх Хуліганських дій поки що не було. Зараз відчуваю себе дуже подавлено, тому що давлять ці дзвінки мені, родичам, деякими моментами навіть боюсь йти з роботи, постійні думки про ці кредити. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 658 992.28 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114928407