⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Лудченко Тетяни Олександрівни, розпочалася у 2018 році, коли я взяла кредитну карту у банку. Користувалася вкрай рідко, але інколи затримували заробітну плату, то використовувала кредитні кошти, однак все вчасно погашала. 

У 2020 році я перебувала в декретній відпустці, а у чоловіка виникли серйозні проблеми на роботі, тому довелося звернутися до банку, щоб йому допомогти. Згодом він був звільнений із роботи, відповідно коштів на забезпечення потреб сім’ї та погашення заборгованості не було.  Тому знову звернулися за послугами до фінансових організацій.Ми всіма силами намагалися погашати вже наявні кредити, однак після повномаштабного вторгнення це стало неможливо і заборгованість лише зростала. Наразі я не можу сплачувати ніяких сум кредиторам. Тих грошей, що в мене з’являються вистачає лише на їжу. Я і моя сім’я втомилися від безкінечної гонитви, від постійних боргів. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загна себе у безвихідь. Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше  296 376.98 грн.

Згідно з наданими даними мною як боржником інформації – є заборгованість перед  3 банками і 17 мікрофінансовими організаціями, згідно з витягом УБКІ та договорами (додається).

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115030572