⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Кукіна Дмитра Миколайовича (особи з інвалідністю відповідноо до Пенсійного посвідчення, серії ААМ №193229, №2884704754, видане Пенсійним фондом України від 06.07.2022) (додається)  почалася із 2022 року.У мене відмовила нога, я викликав лікарів, так як встати взагалі не міг. Нога у коліні не тримала і я падав. Але лікарі замість ноги, мені лікували голову, про це я дізнався, коли отримав виписку. За цей час нога стала боліти ще більше. Я почав пересуватися на колясці. При обході лікар завідуючим відділенням сказав: я тебе виписую і нехай тебе сімейний лікар лікує. Три місяці я ходив на милицях. 

Сімейний лікар направив до невропатолога і той призначив ліки, після лікування цими препаратами стало ще гірше. Як виявилося згодом, він призначив гормони і вони почали руйнувати кістки стопи. Травматолог зробив знімок й сказав, що все нормально з коліном (як виявилося для нього деформуючий артроз колінного суглоба 3 ступеня і остеопороз з елементами запалення – це нічого страшного). 

Я є інвалідом 3 групи з синдромом Рейно 2 стадії і після цих лікувань загострилася моя хвороба. Сімейний лікар призначав купу знеболювальних та таблеток, але нічого не допомагало, і півроку я практично був на милицях і не міг підробляти, тому почав оформлювати кредити. Я не міг працювати, а нога хворіла все гірше. В результаті потрібна операція, щоб відновити кровопостачання ноги нижче коліна. Зараз я шукаю донорські організації, які готові допомогти врятувати ногу, яка за цей час стала худшою майже вдвічі. Я пів року вже на налбуфіні, тільки він допомагає впоратися з болем, який буває. Від сильного болю я іноді втрачаю свідомість. Наразі я не в змозі працювати і віддавати борги, які всі взяв на лікування. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 100 027,45 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114894266