⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Болсуновської Юлії Ігорівни, почалася через складну життєву ситуацію. Сталося так, що в 2016 році після розірвання громадянського шлюбу з батьком моїх дітей, я переїхала зі своїми дітьми до моєї бабусі в село. Так як будинок був на стадії будівництва, і було дуже холодно, я взяла готівковий кредит на проведення опалення. 

Сплачувала його вчасно, але коли кошти знадобилися молодшому сину на операцію, я вимушена була оформити другий кредит. Сплачувала відсотки, але вже не так активно. 

Все було добре, син відновився, я все виплачувала, коли моїй матері встановили теж жаливий діагноз й потрібна була операція, я одразу оформила ще кредит. На той момент сума щомісячних платежів по кредитах досягла майже 100% моїх доходів, а на проживання коштів не було. І тому мені довелось звернутися до іншого банку для перекредитування всіх моїх попередніх кредитів. Даний кредит я теж платила згідно договору, без зауважень до тих пір, поки не почалась війна. 

25.02.2022 року ми опинилися в окупації. Було відсутнє світло, зв’язок та інтернет. Евакуюватися теж не було можливості, всі мости було зірвано. Компанія, в якій я працювала, через відсутність оборотів в травні місяці визнала банкрутство, і всіх нас звільнили за згодою сторін. Я одразу стала на облік в центр зайнятості. Шукати роботу складно. Співробітникам банку я пробувала пояснити мою ситуацію. Вони пообіцяли піти мені назустріч, а замість цього провели реструктуризацію, з умовами якої я категорично не згодна.

Нарешті я влаштувалася на роботу, але мого доходу вистачає лише на побутові речі. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 324 003.41 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114750162