⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Уманчука Олександра Миколайовича, почалася у зв’язку з складною життєвою ситуацією. Нажаль, склалися так обставини, що мій батько потрапив в аварію, і довгий час перебував в лікарні. Було багато операцій, які потребували фінансування. Мені прийшлося взяти перший кредит у банку в 2019 році, але цієї суми не вистачило на лікування. Щоб врятувати батька я взяв ще кредит. Але це так і не врятувало його. Саме тоді і почалася в моєму житті так звана чорна полоса.

Щоб перекрити заборгованість у банку я взяв перший кредит у макрофінансовій організації. Розрахувавши так, що з наступної зарплати в мене вийде все покрити, я звернувся до ще двох організацій. Отримавши зарплату я зрозумів, що мої розрахунки були, чесно кажучи, не вірні. Друзі і знайомі допомагали чим могли, але пройшов час вони вже не могли допомагати. До мами я звернутися не міг,тому вирішив справлятися сам зі скрутним становищем сам. 

В надії, що в мене вийде покрити борги, я брав один кредит, щоб перекрити інший і т.д. Найбільшим страхом було те, що колектори будуть звонити моїй мамі або родичам, друзям.

В мене народилася маленька донечка, це також витрати. Сплачувати кредити ставало все важче. На роботі зменшили заробітню плату. В квітні я перестав сплачувати кредити. Мені почали телефонувати колектори,я старався домовитися з ними,але вони погрожували,залякували що будуть телефонувати родичам.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 124 090.41 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114525966