⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Роман Оксани Володимирівни, почалась з того, що в 2014 році я захворіла на невідому хворобу, від перевтоми я буквально не могла встати з ліжка та втратила роботу. В 2016 році мені поставили діагноз: шизофренія та дали групу інвалідності (відповідно до Довідки №161 від 29.09.2022 року) (додається). 

Потім я втратила батьків, що теж для мене було великим ударом, так як більше нікого у мене немає. Я виживала за рахунок соціальної допомоги, ці гроші йшли на ліки та комуналку. Тому я вирішила взяти кредит, адже грошей іноді не вистачало просто на їжу.

Згдом я зрозуміла, що хочу щось змінити, переїхала у місто, щоб влаштуватись на роботу. Однак, я довго не попрацювала, так як від перевтоми я просто падала прямо на робочому місці, тому мене звільнили.

З початком війни на території України ситуація ще більш ускладнилась і як знайти вихід з цього замкнутого кола я просто не знаю.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 140 947,92 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114527876