⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Андрух Наталії Ігорівни, почалась, коли я ще була  студенткою, з дозволу батьків, бо батько на той час працював у відрядженнях і не завжди міг на базові потреби скинути кошти.

Пізніше брала гроші на побутові прилади ( пральна машина, холодильник),тому що рівень моєї заробітної плати не дозволяв купувати такі речі одним платежем, також активно використовувала кредитні карки банків, які вчасно погашала.

Потім була зміна місця проживання і ремонт у квартирі, коштів перестало знову вистачати і знову я почала активно користуватись кредитною карткою моно. Я її використовувала  до тих пір поки не зняла весь кредитний ліміт. Адже я народила дитину і пішла у декретну відпустку, а заробітньої плати чоловіка нам не вистачало.

 Всі мої спроби домовитись з банками були не вдалими, навпаки вони почали надзвонювати моїм рідним. Що робити далі я вже просто не знаю, особливо з початком війни на території України.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 219 408.19 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114290202