⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Горбачова Олексія Валерійовича, почалась в 2012 році, коли вимушений був брати кредити для розвитку бізнесу, зокрема: оренда, виробництво, приладдя і т.д.  Намагався все сплачувати вчасно з останніх сил, однак, коли зрозумів, що більше не в силах, звернувся до мікрофінансових організацій, що тільки збільшило мої борги.

Зараз відчуваю постійний неспокій, гнітуче почуття вини… переживання, поганий сон, дратівливість, почуття незворотності, жаль до себе, страх за родину. Проте я намагався пом’якшити умови кредитування, говорив з кредиторами однак все марно. Крім того, я постійно потерпаю від дзвінків до мене, дружини, дітей, родичів, колег, знайомих, сусідів – мені навіть надсилають по Укрпошті, по електронній пошті, у вигляді смс повідомлення, попередження, погрози, наклейки на двері, зразки рішень суду про стягнення лише з одного банку понад 3 000 000 грн., тощо. 

Відчуваю себе жахливо, адже відбувається сильна психологічна атака, від цього на всю родину – є прямий психологічний тиск, що є ненормально. Таке враження ніби я у безвиході, назавжди у ямі і ніколи не зможу бути вільним від кредиторів. Через таку ситуацію не завжди можна купити найнеобхідніші речі дітям, дружині – немає грошей взагалі. Враховуючи ситуацію в країні, я наразі повністю не можу оплачувати кредити, а відсотки зростають кожен день. Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2022 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 877 903,15 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114019304