⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Ткаченко Тетяни Іллівни, почалася із того, що у 2017 році я вирішила придбати квартиру у Києві від забудовника (попередній договір купівлі-продажу додається). Звісно, що власних коштів не вистачало, тому я оформила кредит. 

Я працювала, в мене був стабільний дохід й завжди вчасно все сплачувала. Для ремонту я оформила ще кредит, який за своїими розразунками, мала швидко виплатити. Я була вимушена дуже багато працювати й не звертала увагу на здоров’я. Після цього, я потрапила у лікарню, мені провели операції й на реабілітацію я оформила третій кредит, так як місяць ще я не могла працювати. А під час карантину дохід значно зменшився й я майже не працювала, тому вже не змогла стабільно все виплачувати. 

Весь час проживала на орендованій квартирі, що теж потребувало витрат. 

Враховуючи ситуацію в країні, я наразі повністю не можу оплачувати кредити, а відсотки зростають кожен день.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 222 456.93 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114019847