⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія – Назар Наталія Василівна, почалася із моменту, коли я перебувала в декреті. В країні був карантин, і чоловік не мав змоги нас на 100% забезпечувати. Тому я вирішила хоч якось йому допомогти, так як ми мали кредит і його потрібно було оплачувати.

Звичайно спочатку я шукала в роботу онлайн, але нічого не знайшла. Тоді я оформила кредити у макрофінансових організаціях. Спочатку ми вчасно все оплачували до лютого місяця, коли у нашій країні мало відбутися повномасштабне вторгнення, тобто до війни.

Я оформила додаткові кредити, так як хотіли завезти дітей в безпечне місце. Перші місяці війни ми оплачували відсотки, а далі це стало неможливо. Це було нестерпним, постійно дзвінки, погрози,  здійснювали дзвінки до моїх родичів, знайомих. І одного дня зрозуміла, що борг, який виріс, мені вже не віддати, я намагалася знайти спосіб хоча б боротися з колекторами. Враховуючи ситуацію в країні, я наразі повністю не можу оплачувати кредити, а відсотки зростають кожен день.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2022 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 259 452.82 грн.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113922330