⚠️ Увага! Задля протидії шахрайству ми публікуємо перелік офіційних ресурсів Юридичної компанії “Звільнимо”
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПЕРЕЛІК РЕСУРСІВ

Замовити зворотній дзвінок

Моя кредитна історія почалась, коли заробітної плати не вистачало, на руках неповнолітня дитина, потрібні були кошти на утримання та речі першої необхідності, власного житла не маю.

З чоловіком не живемо однією сім’єю, фінансової підпримки від нього не маю.

У таких умовах вижити надзвичайно важко, взяла перший кредит, аби мати можливість забезпечити хоча б свої базові потреби та потреби дитини.

Донька росла, необхідні були гроші на догляд за нею. Ціни на продукти харчування, одяг та особисті речі поступово зростали, довелося перекредитовуватися в інших мікрофінансових організаціях.

Не маючи достатнього місячного доходу, втратила фінансову можливість вчасно сплачувати кредити.

Згодом почали турбувати мікрофінансові організації, з вимогами повернути кредитні кошти, погрожували, змушували перекредитовуватися в інших установах.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не мала сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2021 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь.

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

ПОСИЛАННЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ https://reyestr.court.gov.ua/Review/101934898