fbpx

Історія 246

Моя кредитна історія – Маркелова Олександра Володимировича, розпочалася у зв’язку з тяжкою ситуацією у моєму житті. Потрібно було лікуватися, адже виникли проблеми зі здоров’ям, а згодом і автомобіль потребував чималих вкладень через регулярні поломки. Планував вирішити ці проблеми за допомогою кредиту, але почалася війна і це призвело до фінансових труднощів. Втрата роботи та неможливість погашення кредитів призвели до прострочок і високих відсотків. 

Навіть після продажу автомобіля та інших заходів ситуація не полегшувалася. Колектори нав’язливо домагалися погашення боргу, навіть звертаючись до моїх знайомих. Це дуже важко вплинуло на мене та мою сім’ю, і я почувався безсиллим у цій ситуації.Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте