fbpx

Історія 236

Моя кредитна історія – Сидіра Віталія Івановича,  почалася давно. Вже третій рік в кімнаті роблю ремонт, так як я підпрацював плиточником, це роботи сезонні, то часу, щоб зробити щось в дома в мене не було, та і грошей останні роки не так легко заробити.

І тут, згоріла електропідлога. Так як інакшого підігріву нема, прийшлося все міняти самотужки. Я взяв кредит в декількох мікрофінансових організаціях, а одна компанія давала на перший раз лише 500 – 2000 гривень. Спочатку сплачував заборгованість вчасно.

Тоді мені потрібен був станок плиткоріз, габарити плитки тепер великі і потрібно на чомусь різати. Я звернувся з проханням до господаря, в якого на той час працював, він мені відповів, що зараз війна і на гроші прийдеться почекати. Я взяв кредит і станок в оренду. Так як господар давав потроху кошти, іноді і на життя ледве вистачало, а на погашення кредиту не вистачало взагалі. Прийшлося брати новий кредит, щоб погасити попередній.

Найважчий кредит був тоді коли сума набігла за 15 000 грн. Це був цей кредит, коли я брав в оренду станок, а гроші вчасно не заплатили, прийшлося пере кредитуватися.

На жаль, мій фінансовий стан не поліпшився, дуже повільно зі мною розраховувались за вже зроблену роботу. Стан здоров’я почав погіршуватись. Тоді в мене почалися сильні болі в спині, так як моя робота не з легких. Зробив МРТ, лікар сказав ще одне ускладнення, будеш інвалідом третьої групи. Зараз в пошуках роботи, бо на попередній роботі мені вже працювати не дозволяє здоров’я. Я в відчаю останні гроші відав кредиторами, а проценти щодня збільшується

До мене почали поступати дзвінки від представників кредитних компаній. Я їм пояснював ситуацію, що в мене хвора спина, роботи наразі не має, казав почекати, я все віддам, але вони і чути не хотіли про відстрочку. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте