fbpx

Роль фінансових консультантів у процесі банкрутства: як обрати надійного фахівця

Процес банкрутства — це складний юридичний лабіринт, де легко заблукати. Фінансовий консультант стане вашим провідником у ньому, допомогаючи вам приймати обґрунтовані рішення та захищати ваші інтереси.

Яку роль відіграють фінансові консультанти у справах про банкрутство

В першу чергу спеціаліст ретельно вивчить вашу ситуацію, включаючи доходи, витрати, активи та зобов’язання. Це допоможе йому розробити план дій, який відповідає вашим конкретним потребам. Оскільки банкрутство має податкові наслідки, то юрист зробить все, аби їх мінімізувати. Також в спектр його задач входить:

  • підготовка документів — фінансовий консультант допоможе вам зібрати всі необхідні документи для подання заяви про банкрутство. Сюди входять звіти, податкові декларації, виписки з банківських рахунків та інші;
  • представництво в суді — деяких випадках спеціаліст може представляти вас у суді. З ним ваші інтереси завжди будуть захищені;
  • переговори з кредиторами — консультант може вести переговори з вашими кредиторами від вашого імені. Це посприяє досягненню сприятливого плану виплати боргів або навіть скасує деякі ваші заборгованості;
  • емоційна підтримка — процес банкрутства емоційно виснажливий. Фінансовий консультант допоможе впоратися зі стресом.

Не дозволяйте боргам контролювати ваше життя. Зв’яжіться з консультантом як тільки-но розпочався процесс банкрутства і розпочніть шлях до фінансового одужання в комфортних умовах.

Як обрати надійного фінансового консультанта

При виборі фінансового консультанта важливо врахувати наступні фактори:

  1. Досвід. Шукайте спеціаліста, який має досвід роботи зі справами про банкрутство.
  2. Репутація. Перевірте відгуки про нього в Інтернеті та запитайте у друзів або членів родини, чи не рекомендують вони когось.
  3. Вартість. З’ясуйте, скільки коштуватимуть послуги, перш ніж наймати його.
  4. Комунікація. Переконайтеся, що вам комфортно спілкуватися з консультантом і що він чітко пояснює вам свої поради.

Зверніться до «Звільнимо» сьогодні, щоб записатися на безкоштовну консультацію з одним із наших кваліфікованих фінансових консультантів.