fbpx

Історія 311

Моя кредитна історія – Івасишина Андрія Яремовича,  почалася в серпні 2022 року. У зв’язку з переходом на нову роботу й досить тривалий час стажування. Я довгий час не отримував жодних коштів, тобто заробітної плати. В мене маленька двохрічна дитина і дружина в декретній відпустці, позичити в когось не мав можливості.  

І тут мені прийшло смс на телефон від якогось кредитора, вони приходили і раніше, але ніколи не звертав на них увагу. Однак цього разу через ситуацію я вирішив спробувати. Мені надали перший невеличкий кредит. При чому так швидко, що я дещо був навіть приємно здивований сервісом, оскільки до цього ніколи не брав подібні кредити.

З часом я вже отримував якусь зарплату і поступово віддавав кредитні кошти, бо кредит був вже не один, а декілька. І так я почав рити собі дуже велику боргову яму. Вся зарплата йшла на кредити, а щоб якось вижити, брав нові кредити.

Почалися нескінченні телефонні дзвінки зранку до вечора. Трубку брав кожного разу, тому що боявся що будуть дзвонити батькам. На роботі почалися проблеми, тому що почали дзвонити моєму керівництву, почали тероризувати батьків. Результат цього всього з роботи мене звільнили, з батьками і родичами я розсварився. Почалися погрози щодо колекторів

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте