fbpx

Історія 304

Моя кредитна історія – Малиновського Олександра Вячеславовича,  почалася ще давно. Одного дня на роботі в мене стався випадок, заправив клієнта не тим паливом, відбулось змішання палива, був бензин А95, йому залили дизель, йому заправили 100 літрів, клієнт вимагав, щоб йому визвали евакуатор та оплатили як за паливо За всі види робіт нарахували 15 000 тисяч. В мене такої суми не було, у родичів також, тому я вирішив взяти гроші у мікрофінансовій організації та заплатив за послуги та паливо. Я вчасно сплачував по кредиту, як важко не було.

В 2014 році ми находились в сірій зоні м.Торецьк (м.Дзержинськ), у нас не було ні води, ні світла, я на той момент навчався в м.Дніпро. Ми вирішили переїхати, мама продала квартиру в Торецьке та купила квартиру в Ніжині. В новій квартирі треба було повністю робити ремонт, проводити воду та каналізацію. В мене були кредитні картки від банків, брав кошти на ремонт оселі, допомагав матері робити ремонт, та вчасно сплачував всі кредити. 

На моїй роботі оператором АЗС є списання товарів в яких є строк вживання й кожен місяць проводиться інвентаризація. Сума на одного оператора досягала до 6000 гррн., я був змушений взяти кредит у мікрофінансовій організації. Сума збільшувалась, я сплачував всі відсотки. І я почав брати кредити у інших організацій, аби перекрити інші кредити. Кредити брав усвідомлено і завжди сплачував вчасно, але в даний момент я не в змозі потягнути шалені відсотки. Остаточно перестав виплачувати кредити 31 січня 2024 року. 

Я звертався до кредиторів, щоб пом’якшити умови, хотів оформити реструктуризацію боргів, та мені відмовляли. Банки, які займались реструктуризацією, казали, що в даний час таким не займаємось або треба менше число мікрофінансовіх організацій. Кредитори  дзвонили всім моїм родичам, просили, щоб мені допомогли фінансово або заплатили за мене. Прикро було чути від рідних та близьких, що їм дзвонили кредитори з певними вимогами, бо я не від кого не ховався і переговори з кредиторами вів самотужки. Кожного разу я пояснював  кредиторам своє дійсне фінансове становище, жодного разу не відмовлявся від своїх фінансових забов’язань і просив їх допомогти вирішити це питання разом. Їм було байдуже, вони продовжують тиснути на рідних та близьких мені людей.  

Зараз я почуваю себе пригніченим, морально вимотаним, почав погано спати, останнім часом став занепокоєним і дратівливим, п’ю заспокійливе та снотворне.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте