fbpx

Історія 301

Моя кредитна історія – Шевченка Максима Анатолійовича, почалася у жовтні 2023. Підпрацьовую різноробочим, так як  влаштуватись на постійну роботу дуже важко, я займаюсь всім де можливість щось заробити. Одного разу, я взяв невеличке замовлення на виготовлення меблів і отримав завдаток від замовника. Наступного дня я вирушив на закупівлю матеріалів і деяких інструментів яких не вистачало для виконання. Приїхавши на місце закупівлі матеріалів, зробив замовлення і коли підійшов час розрахунку я виявив, що коштів не має, їх в мене вкрали. Я був у розпачі, тому що замовлення, яке я отримав потрібно виконувати.  Мені було дуже прикро. 

Я вирішив  взяти кредит у банку, але так як я ніде не працював, кредит мені не надали. Тоді я вперше й звернувся до послуг мікрофінансових організацій, тому що час проходив, а замовлення так і не зрушило з місця. Взявши кредит, у мене вийшло закупити матеріали і виконати замовлення. Після закінчення замовлення я заробив, нажаль, недостатню суму, аби перекрити кредит. За умовами займу, гроші потрібно повертати дуже швидко. Так як стабільного заробітку у мене не було, мені стало дуже важко сплачувати за кредитом. Мені прийшлось звернутись до наступного кредитного займу, аби покривати попередній. З того часу почалися прострочки. 

Після того як колектори подзвонили дружині, і розповіли їй про мої заборгованості, моє життя кардинально змінилось. Вона, переживаючи за  дитину, подала документи на розлучення.  Я не хочу втратити родину, і намагався закрити борги, але коштів з заробітків не вистачало, бо борги збільшувались набагато швидше, ніж я їх міг покривати. Я чим далі закривався від близьких людей, всі думки були зайняті вирішенням питань боргів. 

Дзвінки та тиск кредиторів почастішали, про те що коштів немає вони не хотіли навіть чути. На прохання зменшити суми виплат, щоб не збільшувались відсотки чи призупинити їх нарахування, вони відповідали відмовою. Кредитори телефонували матері та дружині, людям з якими я взагалі не спілкуюсь багато часу.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте