fbpx

Історія 267

Моя кредитна історія – Лазарева Олександра Вікторовича, почалася з настанням війни. Перші місяці все ще було добре, я справлявся, але коли дружина завагітніла, з’явились непередбачувані витрати. 

Спочатку я звернувся до друзів та знайомих, які на той час допомогли, але це були не короткотривалі витрати. Згодом я оформив свій перший мікрозайм, десь рік тому.

Повернувши швидко кредит, склалось враження ніби умови такі вигідні, і не потрібно ні перед ким принижуватись, просячи гроші, але ситуація складалась дедалі важча, декрет дружини, пологи, народження дитини, я не встигав заробляти кошти. Доводилось звертатися до інших кредиторів.  В моменти, коли зарплати ще не було, я перекредитовувався у інших кредиторів, й так раз за разом.

Дійшло до того, що для пролонгації кредитів довелося продати автомобіль (договір продажу та Розписка від 12.09.2023 додаються)

Звернувшись до лікарів з приступами головного болю і рвоти, в мене діагностували мікро пухлину гіпофізу, але як виявилось причина моїх приступив не в ній, на даний час лікарі продовжуючи шукати причину, а я проходжу різні аналізи, частина з яких є платними (чеки додається деякі). З липня місяця я почав діагностику, і втратив можливість оплачувати кредити. Через діагностику, додаткові аналізи та подальше лікування також був вимушений оформлювати додаткові кредити (консультативний висновок теж додається

На даний час зіпсований сон, втрата понад 15 кілограмів. Також перестала нормально спати моя мама, до якої також надходять дзвінки.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте