fbpx

Історія 266

Моя кредитна історія –  Авраменко Анатолія Владиславовича розпочалась у вересні  2021. Я був вимушений поїхати на заробітки в місто Славутич, а саме на будівництво  будинку, на ці всі роботи було відведено півтора місяця.У процесі будівництво почало затягуватися  по різним причинам і кошти не виплатили вчасно. З наступом перших холодних місяців виникла потреба в коштах для покупки теплих речей для мого сина і оплачувати комунальні послуги. От і склалася така ситуація, що я вирішив взяти кредит в банку. У кінці 2021 року я закінчив роботу,  на той час в мене вже були кредити і тоді вже я не міг з отриманих грошей за роботу перекрити кредити повністю, так як кошти були потрібні на сім’ю. У подальшому були плани їхати ще на заробітки. Потім розпочалось вторгнення на нашу країну, всі домовленості по роботі відмінилися,  я втратив роботу. У квітні моя дружина почала себе погано почувати, після здачі аналізів її було негайно госпіталізовано до обласної лікарні. Так як на той час до міста Чернігів на авто не можливо було попасти, я вимушено їздив на таксі.Дружині робили відповідні процедури і протягом місяця вона лежала в лікарні. Прибувши додому її поставили на процедуру гемодіаліз, яку потрібно проходити тричі на тиждень і за 35 км від дому. Потрібні були кошти, роботи офіційної не було, брався за різні підробітки, так як потрібно було по кредитам і колекторам сплачувати і на сім’ю кошти теж потрібно були. Витрати на лікування дружини продовжуються, потрібно їздити до Києва для здачі крові раз в три місяці, раз на місяць ми їздимо до лікаря для обстеження щитовидної желізи. У травні 2023 році я вирішив зареєструватись як фізична особа-підприємець так як цього вимагала моя робота, але і там вчасно не оплачували. Після нового року ситуація все погіршилась,  роботи не було податки  потрібно платити, комунальні послуги. І тут в лютому мені подзвонили  і запропонували роботу, я зрадів що хоча б трохи почну гасити протермінування і перестануть дзвонити банки. Я приступив до роботи і намагався все швидко  виконати роботи, щоб хоч отримати кошти , як в середині лютого мені повідомили, що оплата за роботу буде затримана.. І в цей момент моє життя майже зупинилося я не знав, що робити, де брати кошти, я розумів, що я вже не можу так жити, а в мене дружина хвора, дитина неповнолітня. І в лютому місяці я перестав платити по кредитам .

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загна себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте