fbpx

Історія 265

Моя кредитна історія – Косовець Анни Ігорівни , розпочалась з того, що свій перший кредит я була вимушена взяти 2020 році. В той момент я навчалась в кооперативному коледжі і мені не вистачало грошей на навчання. Оскільки проживала я разом з бабусею в селі , вона була не зрячою , багато коштів йшло на обстеження та ліки. Потім я втратила роботу, але намагалась підробляти всюди: прибирання, допомога на кухні, допомагала в магазині, миття вікон, прополювання квітів тощо. Мені обіцяли що коли все з карантином закінчиться я зможу повернутися на роботу. З усіх сил намагалися зробити бабусі операцію, адже залишати її саму також було дуже тяжко, а вона мала катаракти на обох очах, але всі спроби вилікувати бабусю все більш поглинали в борги. Найтяжчим кредитом був: містер кеш. Оскільки я вже немала коштів щоб платити кредити і була змушена займати в знайомих та родичів , мені майже вдалося тяжкою роботою, жорсткою економією, та зайнятими грошима виплати кредити, але залишався один на який я вже просто не мала коштів. Саме з цього я і почала знову перекредитовуватися. Оскільки я вже була винна всім я почала робити робочу візу в Польщу, щоб мені вибратись з боргової ями. В березні 2021 року, мені вдалось потрапити до Польщі, але заробітна плата і обіцяне взагалі не відповідали один одному. 

Я вирішила піти на іншу роботу, на теплиці, працювала по 12 годин, щоб врешті виплатити всі борги. Але ж перші покладені мною гроші на картку просто зникали, списувалися. Я не розуміла куди саме вони ділися, адже суми по кредитах не змінювались, так тривало три місяці. В 2021 році, в грудні померла моя бабуся, яка залишилась з моєю мамою. Мама не мала ніякого доходу і всі розходи щодо похорону лягли на мої плечі разом з сестрою. На даний момент я знаходжусь в декреті  та проживаю з дитиною в Польщі на орендованому житлі. З доходів в мене тільки виплати декретні, 2300 злотих та батько дитини допомагає 800 злотих при змозі. 

Колектори на переговори не йшли, адже я вже боялась с кимось з ними спілкуватися, тому що чула від них тільки погрози. До моменту коли мені почали писати в вайбері , що якщо я не поверну борг то повернусь в Україну в пакеті. Я була налякана, на питання яка саме вони компанія мені не відповідали, а тільки присилали реквізити та погрози. Мені почали писати сусіди, друзі, родичі, що їм прийшли повідомлення з моєю фотографією та хворою дитиною що я народила хвору дитину від незнайомця, та потребую допомоги. На той момент я ще навіть не була вагітна. Телефонували батькам, погрожували, це був жах, оскільки в батька хворе серце. Також кредитори вимагали кошти з моїх батьків, казали що я брала гроші на аборт , і щоб мені допомогли , адже в мене не буде змоги вирости своє чадо. Надсилали в соціальних мережах мої фото з надписами: “буду твоєю”, та “збираю гроші на аборт від свого друга”. В мене дуже страшна депресія. Я не знаю як жити далі. Борги зростають, а моє фінансове положення тільки погіршується. Виховуючи дитину сама, я вже не знаю як вибратися з боргів. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте