fbpx

Історія 263

Моя кредитна історія – Серебро Германа Леонідовича, почалась доволі давно, так як я  приватний підприємець і під час роботи користувався кредитними лімітами в банках.

Лімітами я користувався не один рік і до початку військових дій використовував їх для закупівлі товару.

Після початку бойових дій змушений був із сім’єю тікати від обстрілів. Бізнес вести далі було неможливо, немає ні клієнтів, ні можливості нормально працювати . Після 24 лютого 2022 року в мене немає можливості платити банкам, а вони продовжують нараховувати відсотки за лімітами.

Телефоном намагався говорити про відтермінування або реструктуризацію, але я чув тільки, що я маю сплачувати все вчасно і жодних варіантів у банків немає.  Влаштуватись на роботу на новому місці поки що не вдалось.Ми з дружиною зараз живемо на допомогу ВПО та благодійних організацій, іноді допомагають мої рідні, які живуть за кордоном.  У мене у власності тільки квартира, де ми проживали до війни.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загна себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте