fbpx

Історія 262

Моя кредитна історія – Крючкової Вікторії Миколаївни(мати-одиначки, що підтверджується Витягом з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька № 00038505859 виданого Старосинявським відділом державної реєстрації актів цивільного стану в Хмельницькому районі Хмельницької області області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції(м. Київ) від 15.02.2022 року(додається)), почалась у зв’язку із складною житєвою ситуацією.

У 2019 році через затримку заробітньої плати мені довелось взяти кредит у мікрофінансовій організації, але виплатити я його не змогла.

Згодом у 2020 році мені потрібні були кошти на лікування тому довелось взяти ще декілька кредитів. Надалі я вирішила перекредитуватись, але в мене нічого не вийшло. Тиск колекторів щороку збільшувався почали надходити погрози.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте