fbpx

Історія 261

Моя кредитна історія – Дахна Владислава Сергійовича,  почалася з того, що моя мати мала проблеми із зубами, тому вона звернулася до приватного лікаря стоматолога на консультацію. Лікар сказав, що треба лікувати зуби та робити протези, але у батьків не було таких коштів. Наразі мої батьки ніде не працюють і не знають де знайти роботу. 

Мої батьки знаходяться недалеко від бойових дій там, де гучно і тривожно. Батьки почали шукати кошти у родичів та знайомих, перепозичили кошти і мама пішла робити зуби та протези. Мамі довідку дали від лікаря, додаю. 

Згодом, треба було віддавати перепозичені кошти, батьки не знали як віддати. Тому я оформив кредит у мікрофінансових організаціях, аби віддати борг людям. Я як військовослужбовець Збройних Сил України, розумів що, зможу допомогти  батькам і поступово впоратися цією ситуацією. 

Кожного місяця, з початку листопада скидаю кошти на карту батькам, та й взагалі я часто передаю їм грошову допомогу, як є можливість , передаю й гостинці також, через людей, які соди приїжджають до хлопців. Мої батьки мають огород, але немає в них чим обробляти. В листопаді 2023 скинув мамі 3800 грн і передав налічкою 7000 грн., аби вони мали можливість вести господарство.  А в грудні я передав 8000 тис грн., щоб купити дрова. 

І ще в мене є дві сестрички, одній 17 років, а другій 15 років, у мене є обов’язки, я повинен їм допомагати. Я допомагав батькам, платив відсотки. Все було добре, допоки їх сума не виросла в декілька разів вже. Великі відсотки затягли мене в боргову яму. 

Я намагався з ними домовитись, пояснити, що просто не встигаю з певних причин обставинах впоратись з боргом. Кредитори не хотіли зі мною йти на домовленість і слухати. Зараз в мене пригнічений стан, розлади сну, почуття провини, дуже переймаюсь за родину. Крім мене їм немає кому допомогти. Дуже хвилююся за них, а їм постійно телефонують кредитори з вимогою оплати боргу ще.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте