fbpx

Історія 253

Моя кредитна історія – Іващенка Миколи Валерійовича (внутрішньо переміщеної особи, відповідно до Довідки внутрішньо переміщеної особи №3004-75000620990) (додається) почалася декілька років тому. Я оформлював кредити на побутові потреби, так як заробітня плата дозволяла брати кредити та вчасно розраховуватися. Сталася жахлива ситуація, коли захворіла моя сестра. Їй встановили важкий діагноз – пухлина головного мозку. Я розумів, що витрати на лікування будуть покладені на мене, так як я вже допомагав їм й мамі, так як мати не працювала вже. 

Я спробував оформити кредити у банках, але таку велику суму банк не видавав. Тому я вирішив покупати телефони у розстрочку й продавати їх, оформлюючи так кредит як на побутову техніку. Я все оплачував стабільно, без прострочек. 

Із 24 лютого моє підприємтво тимчасово закрилося, але через декілька місяців ситуація краще не стала, й мене просто було звільнено. Я залишився без доходу.

Враховуючи ситуацію в країні, я наразі повністю не можу оплачувати кредити, а відсотки зростають кожен день. Став на біржу, пропонували роботу за мінімальну плату, розумів, що це не підходить, тому знявся із обліку й просто шукаю будь-яку роботу сам.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте