fbpx

Історія 251

Моя кредитна історія – Бесараба Володимира Олексійовича,  почалася в 2018 році, коли мій син закінчив школу та вступив до університету на платній основі. Я взяв на себе повністю його утримання та оплату вартості навчання. На той час я отримував заробітну плату в АТ КБ «Приватбанк» та мав кредитну картку. Заробітної плати не вистачало, тому почав брати кошти з неї. Загалом цих коштів не вистачило, тому взяв ще кредитні картки в інших банках. Врешті відсотки за користування кредитними коштами я не зміг сплачувати і звернув увагу на акцію банку перекредитуванню (так як загалом вирішив сплачувати в одне місце та менші відсотки). Звернувся в даний банк в травні 2021 року. Заключив договір.

Місяцем раніше у моєї знайомої діагностували тяжку хворобу і звичайно потрібні були великі кошти. Загалом за період з квітня по серпень 2021 року було проведено чотири операції. Витрати становили загалом біля 130000 грн. В цей час я використав кредитну картку від банку знов. Оплата за навчання та утримання сина з однієї сторони, дорого вартісне лікування з другої, похитнули мої можливості в своєчасній сплаті по зобов’язанням. Деякий час відчував себе пригнічено, але головне син навчається, вилікували знайому (хоча дали групу інвалідності).

Початок війни підкосили з усіх сторін мої можливості та бажання. Більше місяця знаходився в окупації. Постійні обстріли, жах. Нарахування та виплата заробітної плати знизилася, затримки у виплаті. Звертався до банків за реструктуризацією заборгованості. Взагалі це не дало вигоди і звернувся до мікрофінансових організацій. Зростання цін та зменшення розміру заробітної плати вплинуло на це. 

Пробував заробляти он-лайн, але натрапляв то на шахраїв, то графік роботи не дозволяв працювати. Зауважу, що за весь час своїх коштів не втратив ні в одному проекті. 

Останню сплату по зобов’язанням здійснив в останніх числах листопада 2023 року і зрозумів, що більше не зможу платити. Дійсно нічим платити і відчуваю себе в гнітючому стані. Інколи цілий день йшов на те, щоб знайти кошти для погашення іншої заборгованості. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте