fbpx

Історія 232

Моя кредитна історія – Антоненка Дмитра Костянтиновича, почалася нещодавно, кошти брав для розвитку свого бізнесу. Моя підприємницька діяльність почалась з 23.02.2023. Ми з товаришем працювали з постачальником на таких умовах: він нам давав товар на реалізацію на строк два тижні, якщо я в цей термін ми не встигали виплачувати всю суму за товар, то ми мали платити відсотки. 

Коли так склалось, що в один день на один з наших магазинів, який по документам на моєму товариші, навідала податкова, конфіскували частину товару та виписали штраф у розмірі 17 000 грн. Конфіскували електронні цигарки без акцизної марки. Нам казали юристи, що під час війни можна торгувати таким товаром, головне ліцензія та касовий апарата і термінал. Як результат до терміна виплати грошей постачальнику і виплат оренд за приміщення, у нас зовсім не було ніяких фінансових подушок на такі ситуації й я звернувся до послуг мікрофінансових організацій. 

Брав кредити лише на себе, оскільки товаришу кредити вже не видавали. Перший місяць ми разом виплачували все, але вже наступні місяці відсотки шалено збільшувалися й аби закрити попередні кредити, я оформлював нові. В результаті на мені кредити, магазин не працював, на колезі штраф і ще теж винен кошти, які брали давно на меблі для магазину. Торгівлі майже немає й я планую закривати свою діяльність й шукати роботу. Однак наразі я ніяк не в змозі виплатити всі ці відсотки. 

Хуліганські дії які вчиняли кредитори: дзвонять дуже часто третім особам, на мене відкрили ще один  кредит без мого дозволу й зняли з карти суму 4.000 грн. без мого дозволу.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте