fbpx

Історія 228

Моя кредитна історія –  Плотнікова Сергія Володимировича, датується моментом мого одруження у вересні 2018 року. Спочатку все виглядало добре, але після народження доньки у липні 2019 року моя дружина залишилася на тривалий час у лікарні. Це призвело до фінансових труднощів, оскільки більшість коштів було витрачено на лікування. Після одужання дружини ми частково закрили кредити, але ситуація швидко погіршилася, тому я вирішив виїхати за кордон на заробітки. По приїзду я сплатив частину боргів, але потім зіткнувся з труднощами у пошуку роботи. Залишок заробітку вистачило лише на оплату оренди квартири. У той час моя дружина знову опинилася у лікарні. 

У червні 2021 року вона подала на розлучення, що стало для мене шоком. Суд призначив аліменти на дитину, які я виплачував під час своїх обмежених можливостей. 

Ситуація ускладнилася після того, як у серпні 2023 року мій завод був закритий через ракетний обстріл. Не здатний виплачувати борги, я опинився у важкій фінансовій ситуації.

Опинившись у борговій ямі, я не міг думати про щось, окрім боргів. Втрата сну, тривога, пригнічення, а також кредитори, зі своїми безкінечними дзвінками, після яких я боюся кожного телефонного дзвінку. 

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте