fbpx

Історія 223

Моя кредитна історія –   Червінко Юрія Мироновича у зв’язку зі своєю життєвою ситуацією. У 2021 році я захворів на хворобу виразки шлунка і у мене різко   знизився зір. Я почав оформляти позики, оскільки коштів із заробітної плати не вистачало. Однак я все вчасно до 2022 року погасив перед банками та мікрофінансовими організаціями. Однак у жовтні 2022 моя хвороба повернулась  і я змушений був знову звернутися за допомогою в банк, для того щоб взяти кредит на лікування, так як обстеження і лікування дороговартісне і потрібні були значні  кошти. І кожних два-три місяці в мене було профілактичне  обстеження. Я боявся, що банки і колектори будуть телефонувати до батьків і погрожувати їм, адже в них також проблеми зі здоров’ям. Я намагався домовлятися з банками і колекторами про відстрочку або реструктуризацію боргу меншими сумами але ніхто не хотів йти на зустріч. Погрози були батькам на роботу, друзям і мені, що мене будуть судити і звільнять з роботи, заарештують всі рахунки в банках, щоб примусово стягнути борг. Почуваюся дуже погано, так як батьки дізналися про мої борги і були не раді розуміючи що борг для мене не посильний, щоб сплатити. Я намагався боротися з колекторами, але все марно.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнився від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте