fbpx

Історія 216

Моя кредитна історія – Танасів Тетяни Романівни, розпочалась декілька років тому. Мені запропонували кредитний ліміт на одній з карт і я почала ним користуватись.  Так як я маю проблеми з зором, я змушена постійно витрачати не маленькі кошти на лікування, значну частину медикаментів навіть не можливо купити в Україні і доводиться замовляти їх за кордоном, ціни там відповідні. Спочатку все було добре, я користувалась лімітом, заробітна плата в мене маленька і тому це доводилось робити доволі часто.

Через деякий час довелось взяти декілька кредитів, так як у мене ще є дочка, яка навчається і потребує моєї допомоги і з кредитних коштів я могла закрити кредитний ліміт, але я справлялась та виплачувала все вчасно і без заборгованостей. Так було до того часу, поки я не взяла свій перший мікрозайм – це було фатальною помилкою, через скажені відсотки маленькі суми боргу перетворювались в непідйомні, до того ж постійний тиск колекторів, я брала один мікрозайм для того щоб сплатити інший. І так вже на протязі декількох років, постійні борги, постійні погрози, я зрозуміла що так далі продовжуватись просто не може.

 Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте