fbpx

Історія 209

Моя кредитна історія – Турчан Тетяни Петрівни,  почалася з COVID-них часів. На той час я працювала в перукарні чоловічим перукарем. Коли почався карантин, у мене знизилась кількість клієнтів. Грошей не було навіть на свої потреби. На мене почав тиснути батько, що я нічого не заробляю, а іншу роботу було знайти дуже важко. 

Я дуже переживала за своє становище і перебувала в депресивному стані. Я довела себе до того, що прийшлося звернутися до лікаря. Одного разу, мені у фейсбуці прийшло повідомлення від чоловіка, що він безкоштовно гадає і покращує життя на краще, а також знімає порчу. Я з ним познайомилася. Як він мені сказав, що він живе у монастирі вже понад 30 років у Києві і допомагає людям. І я йому повністю довірилась. Мені було потрібно читати молитви (він мені їх давав), та купувати свічки. Я переводила на карту йому гроші, він сам купував, запалював їх у храмі. Вони коштували дорого і мені прийшлося взяти кредит у банку. Це все тривало аж два роки. Тоді Микала Серафимович сказав мені, що свічки подорожчали, у мене грошей не було і взяла наступний кредит у банку. Я змінила роботу та більш-менш сплачувала кредити. (всі переписки й деякі чеки додаю).

У вересні 2022 року у мого батька стався інсульт. Мені довелося звільнитися з роботи, щоб за ним доглядати. Він ще інвалід 2 групи. На батьківську пенсію треба було купувати ліки, платити комунальні послуги і якось жити. В травні 2023 року у мене з кредитної картки шахраї вкрали гроші. Я зверталася на гарячу лінію банку та писала заяву в поліцію, але це все безрезультатно, шахраїв ніхто не шукав, а банк вимагав повертати гроші. 

В травні 2022 року я вийшла заміж. Мій чоловік із Львівської області. За весь цей час він так і не зміг знайти роботу. Я теж не могла найти ніякої роботи. Почала брати кредити в мікрофінансових організаціях, щоб погашати кредити, сплачувати комунальні послуги та якось жити. І так я брала кредит за кредитом. 

Мені треба було вирішувати якось цю проблему і я натрапила у фейсбуці на оголошення адвоката, що він допомагає закрити кредити. Я заплатила йому за послуги. Наступного дня мені прийшло повідомлення від нього, що кредити всі закриті. Я зрозуміла, що я знову опинилася в пастці шахраїв. Але я нікуди не зверталася, тому що поліція нікого не шукає і не допомагає.

Кредитори постійно дзвонять та висилають повідомлення з погрозами колектори мені та моїм близьким. Від їхніх погроз у мене дуже погіршився стан здоров’я. Мені треба звернутися до лікарів, але у мене немає грошей.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте