fbpx

Історія 207

Моя кредитна історія – Гаранька Дмитра Сергійовича, розпочалася із 2016 року, відколи дружина була вагітною та потрібні були кошти на пологи. Згодом у дитини були виявлені проблеми зі здоров’я, а саме вроджений порок серця та онкологічне захворювання шкіри (довідки додаються). Тому вимушений був знову звернутися до фінансових установ, щоб покрити дороговартісні обстеження, а в подальшому лікування.

Протягом років намагався економити та вчасно сплачувати за наявні кредити. 

Проте, після початку повномасштабного вторгнення моя фінансова ситуація в рази погіршилося, а становище ускладнилося через кілька перекредитувань та високі відсотки. Проценти за користування кредитами, і щомісячні виплати були надто великими, що призвело до скрутного становища.

Я намагався погоджуватися з кредиторами, і просити про відтермінування та реструктуризацію, але це не завжди було успішним. Наразі, сума заборгованості є непід’ємною для моєї сім’ї. Коштів вистачає лише на закриття базових потреб та лікування.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте