fbpx

Історія 194

Моя кредитна історія – Голод Марини Олександрівни, почалася рік тому. Я мати двох діток, на даний момент знаходжуся в декретній відпустці по догляду за дитиною до 6 років, так як дитина часто хворіє.

27.12.2022 вирішили взяти кредит телефон для подарунка дитині на День Народження. Чоловік працював на роботі стабільній отримував зарплатню, і нічого не передбачало, що щось буде не так. З квітня місяця в чоловіка почали виникати труднощі в роботі, не було з чого заплатити кредит, прийшлося взяти ще один, аби закрити попередній. З  цього почалося перекредитування. Чоловік з жовтня місяця не працює, тому ми не маємо жодної можливості сплатити борг. 

Кредитори на зменшення відсотків, пролонгації не погоджувалися. Вони дзвонять кожного дня 200 разів з вимаганням і погрозами. Це постійні головні болі, погіршення здоров’я з надмірною втратою ваги, страх за дітей.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте