fbpx

Історія 12

Моя кредитна історія – Ситнікова Григорія Васильовича, почалася із складної життєвої ситуації. Я працював у садочку охоронцем, заробітна плата дуже маленька, утримувати сім’ю було важко. Так як я маю проблеми зі здоров’ям, я не міг піти на іншу роботу. Грошей вистачало лише на комунальні послуги і продукти. 

До того ж, у квітні 2021 р. моя донька потрапила у лікарню з діагнозами: гострий апендицит, хронічний холецистит та гострий тубулоінтерстиціальний нефрит. Мені треба було десь знайти гроші на її лікування. Спочатку мені довелось позичити гроші у мого знайомого, повернути вчасно я не зміг, тому у травні 2021 р. мені довелося звернутися до банку, щоб взяти кредит. Все, що я міг зробити – це оплачувати щомісячні відсотки по кредиту. Потім взяв ще один кредит, щоб закрити перший. Так довелося зробити декілька разів. 

За 2 дні до повномасштабного вторгнення в Україну мої дані потрапили до рук шахраїв та на моє ім’я  взяли 2 кредити.  Коли почалась війна я вже не міг навіть сплачувати відсотки по кредитам. Моє місто окупували. Коштів катастрофічно не вистачало. 

До того ж, кредитори почали психологічно тиснути та погрожувати.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнав себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 349 079.42 грн.

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте