fbpx

Історія 11

Моя кредитна історія – Дромашко Євгенії Сергіївни,  почалася, коли мій чоловік вирішив піти захищати країну, боячись що він не повернеться, ми прийняли рішення завести дитину, щоб у чоловіка було продовження. Через деякий час, після лікування яке тривало пів року, я була весь час на різних пігулках, так як були проблеми з репродуктивної системою, у нас все вдалося і я завагітніла. Чоловік весь час був на службі то на курсах, в мене гормони почали бити, стреси дали своє. Я знайшла розраду в азартних іграх, нажаль. 

Так як коштів в сімейному бюджеті не було,  тому що все йшло то на обмундирування чоловіку, щоб краще себе почував у зоні бойових дій, по трохи скуповували все для малюка, я взяла перший кредит в банку, це було десь в грудні 2022. Я поступово почала закриватись в собі, почала мало спілкуватись з близькими, постійно була як на голках через страх, що додзвоняться до чоловіка і він про все дізнається. Коли народився синок (пологи були тяжкі, був КР терміновий через загрозу втрати дитини) – це все повпливало на мій моральний стан, я була розбита. Я не знала що мені робити, психічний стан був на грані, якби не наш маленький синок, я навіть не уявляю, що могла б накоїти з собою через хвилювання.

Десь в липні 2023 через неспроможність я перестала виплачувати ні кредити, ні відсотки. Коли вже про кредити дізналась моя мама, ми почали якось домовлятися з кредиторами, щоб якось по трохи вирішувати ці питання, деякі організації йшли на поступки, і за допомогою моєї мами я навіть один кредит закрила і за один домовитись про списання відсотків. Однак не всі кредитори готові були йти на поступки.

Кредитори надзвонювали цілий день, телефон був червоний з ранку до вечора, не можна було навіть нормально зателефонувати до педіатра по вирішенню деяких питань стосовно дитини, дзвінки кожну секунду. Опинившись в боргові ямі, мені навіть не хочеться дихати, їсти і взагалі якось існувати, хочеться заховатися в якійсь коробочка, щоб ніхто не знайшов, тримаюсь тільки заради дитини, дуже переймаюсь через хвилювання, щоб молоко не пропало через те, що почалось коли близькі дізналися про всі борги.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2024 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно 730 048,19 грн.

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте