fbpx

Історія 8

Моя кредитна історія – Клим Мирослави Петрівни, почалась у зв’язку з складною життєвою ситуацією. Після розлучення з чоловіком (відповідно до Рішення Вижницького районного суду Чернівецької області № 2/713/479/14 від 25.09.2014 року) (додається), я залишилась одна з 2 дітьми. Були моменти, коли ми не мали, що їсти, тому брала у борг кошти у знайомих, але потім я втратила роботу, а гроші треба було повертати, тому взяла кредит у банку.

Весною 2020 року я різко захворіла. Діагноз: тромбофлебоз, тромбофлебіт. Після тривалого лікування, яке обійшлося мені дуже дорого, лікар наполегливо рекомендував зменшити навантаження на ноги та в подальшому готуватися до операції. Операцію так і не зробила по сьогоднішній день через брак коштів.

Я себе дуже погано почувала, як фізично, так і морально. В результаті, від безвиході, почала брати кредити для того, щоб погашати принаймні обов’язкові платежі банкам. У зв’язку  з початком  війни взагалі втратила роботу, а з квітня цього року перестала оплачувати кредитні рахунки.

Так і розпочалась моя боргова яма, з якої не маю сил вибратись, через необережність з оформленням одного кредиту для сплати іншого і, так до 2023 року, чим все сильніше та сильніше загнала себе у безвихідь. 

Таким чином, станом на сьогодні, згідно з даними УБКІ та особистими підрахунками, розмір моєї заборгованості складає приблизно більше 517 941,87 грн.

Зараз я вже банкрут та звільнилась від боргів. Я дуже дякую компанії “Звільнимо”. Вони мені дуже допомогли, я нарешті розпочну життя з нової сторінки.

Отримайте безкоштовну консультацію

Деталі справи

Потрібна термінова допомога?

Зателефонуйте